PENGIKUT SETIA ♥

Monday, December 13, 2010

my pet ;)

i had a pet , nama dia 'fatty' i gave that name sebab dia gemukk dan sangat comel !
here some picture of fatty ;)





fatty ;)

Thursday, December 9, 2010

rehearsel short film "playback' and shooting about 'mereka'

okay today my story is hari ini frh lyn andfadz came tomy houseand kitaorang buat rehearsel untuk 'playback' .

plus, kitaorang ada juga buat shoot for apologize cause ourdrama'mereka' cancellast minute sebab ada pelakon tarik diri . sebab nya taktahu , taknak cerita lah sebab apakan . tak boleh paksa lah kan kalau pelakon tak nak go on. first i andfadz practice scene 1 and our director suruh buat scene menangis .
memang tak lah kan sebab that time i happy kot so macam tak boileh menjiwai watak . hahaha.

kita orang rakam shoot utk apologize used DSLR D90 . gempak tak ?haha . camera to fadz belong . baru beli so agak batak sikit lah i kan , full kot my picture dalam camera fadz tuh . and and i ada wat record rehearsel i with fadz . mmg terabur and banyak sangat tersasul .

dengan kepelatan R i ni memang agak menganggu betul --' tapi i akan improve R i ni lahh . jangan gelak pulak kalau i tersasul tau ! ;p and pukul 2 lebih dorang go home . i ajak tasya dating sbb lama gila tak date dengan dia . semenjak gaduh ni jarang kot jumpa dia . but after kita orang okay kita orang apa lagi date lah .
okay sampai sini je lah i . take a look a bit pictures and videos ;))  ENJOY !

                                                                 credit to danisha ;)
                                                              berebut nak pegang ;D
                                                                         D90
 director pemalu ;D
 pemilik D90
 danisha
entah --'
 video
video rehearsel
video
i merepek --'

Wednesday, December 8, 2010

INTRODUCING ;)

Heyye ! i got a new blog , before this i ada blog but tak ingat password . okay for the first time nak memperkenalkan myself . I'm YANTI SADLI and im fifteen years old . waiting for result PMR errh scaried bila ingat PMR --' i ada three siblings which is semua dah kerja . and im the youngest . hee . i ada ummie yang sangat sangat terbaik ! i love my ummie damnmuch ;) and i ada abah yang garang and strict but responsible sangat . beside , i ada abang yang perangai macam abah , garang tapi sangat caring about adek adek dia . last i ada kakak yang AGAK cantek lah jugak , and dia suke membebel . HAHA . about me pulak , err i seorang yang humble *kot and i sayang family , friend and my boyfrien sangat , i am loyal and caring . *puji diri sendiri--' . thats it for introducing lah eh , tak bole cerita banyak banyak sebab that my privacy . so check it out my picture ;))





ini gambar gambar yang tak seberapa untuk tontonan umum :)