PENGIKUT SETIA ♥

Thursday, December 9, 2010

rehearsel short film "playback' and shooting about 'mereka'

okay today my story is hari ini frh lyn andfadz came tomy houseand kitaorang buat rehearsel untuk 'playback' .

plus, kitaorang ada juga buat shoot for apologize cause ourdrama'mereka' cancellast minute sebab ada pelakon tarik diri . sebab nya taktahu , taknak cerita lah sebab apakan . tak boleh paksa lah kan kalau pelakon tak nak go on. first i andfadz practice scene 1 and our director suruh buat scene menangis .
memang tak lah kan sebab that time i happy kot so macam tak boileh menjiwai watak . hahaha.

kita orang rakam shoot utk apologize used DSLR D90 . gempak tak ?haha . camera to fadz belong . baru beli so agak batak sikit lah i kan , full kot my picture dalam camera fadz tuh . and and i ada wat record rehearsel i with fadz . mmg terabur and banyak sangat tersasul .

dengan kepelatan R i ni memang agak menganggu betul --' tapi i akan improve R i ni lahh . jangan gelak pulak kalau i tersasul tau ! ;p and pukul 2 lebih dorang go home . i ajak tasya dating sbb lama gila tak date dengan dia . semenjak gaduh ni jarang kot jumpa dia . but after kita orang okay kita orang apa lagi date lah .
okay sampai sini je lah i . take a look a bit pictures and videos ;))  ENJOY !

                                                                 credit to danisha ;)
                                                              berebut nak pegang ;D
                                                                         D90
 director pemalu ;D
 pemilik D90
 danisha
entah --'
 video
video rehearsel
video
i merepek --'

No comments:

Post a Comment